Stadsfonds

Ingrid
Geul

Stadsfonds Hilversum

Stadsfonds gelooft heilig in Melkhuisje Masters

Een aantal jaren geleden besloten Hilversumse ondernemersverenigingen en maatschappelijke organisaties een deel van de OZB voor bedrijfspanden in een fonds te stoppen om projecten te ondersteunen die de levendigheid en het imago van Hilversum ten goed zouden komen. In totaal ging het om één miljoen euro, de naam: Stadsfonds.

Aanvankelijk werd het Stadsfonds (www.stadsfondshilversum.nl) met enige scepsis ontvangen. Niet iedereen was overtuigd van nut en noodzaak om zo’n aanzienlijk bedrag in het fonds te storten. Maar nu, drie jaar later, is de lijst van projecten die worden ondersteund aanzienlijk. Om er maar een paar te noemen: SCENECS international debut Filmfestival, 100 jaar Mediastad, camerabeveiliging op industrieterreinen en Drive In Cinema op het Mediapark. En natuurlijk niet te vergeten, de Melkhuisje Masters.

Stadsfondsmanager Ingrid Geul was enthousiast over het plan om in Hilversum na vele jaren weer internationaal top tennis op de agenda te krijgen. Ingrid Geul: “Het initiatief trekt een interessant publiek en dat ziet het Stadsfonds als een economische impuls die binnen onze doelstellingen past. Sport en netwerken gaan uitstekend samen. Genieten van toptennis en interessante mensen ontmoeten in de uiterst gemoedelijke sfeer van de Masters is een unieke gelegenheid om je horizon als ondernemer te verbreden. En dat vinden wij als Stadsfonds Hilversum belangrijk.”

Het Stadsfonds gelooft in de Melkhuisje Masters. Het fonds stelt dan ook voor het tweede achtereenvolgende jaar geld beschikbaar om op deze manier te stimuleren dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt met landelijke betekenis. Aan de organisatie van de Masters zal het niet liggen!